Doe je regelmatig of sporadisch aan sport? Wil je daar meer uithalen en ook het goede doel steunen? Dank je wel daarvoor!

Sporten, dat is in beweging komen. Maar het is ook een kans om anderen in beweging te brengen om iets goeds te doen voor de allerarmsten. Leg je in groep een loopparcours af, maak je een fietstocht met een club, organiseer je een petanquetoernooi? Maak dan een pagina aan in de kleuren van je team en vraag aan mensen rondom jou om Caritas International te steunen. Misschien door een euro te storten per afgelegde km, per aantal fietsminuten, per kg gewichten die je als gewichtheffer in de lucht kon tillen,... Je zult niet minder afgepeigerd zijn op het einde van de sportieve inspanning, maar je haalt er heel veel voldoening uit doordat je jouw grenzen hebt verlegd en de meest kwetsbaren een duwtje in de rug hebt gegeven.

Als je andere vragen hebt, aarzel dan niet Davy De Witte te contacteren via telefoon (02 431 00 72) of per e-mail (d.dewitte@caritasint.be).

*Elk giftbedrag vanaf € 40 op jaarbasis geeft recht op een fiscaal attest in het jaar daarop. Daarmee kan de schenker tot 45% van zijn gift recupereren als belastingsvermindering.