Door verder te browsen op https://action.caritasinternational.be, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om statistieken te verzamelen. Daarbij stellen de cookies u in staat om de inhoud van deze pagina te delen op sociale netwerken.

Sluiten

Virtual Run for Europe 2020

van 16 tot 18 oktober

Maak van jouw sportieve uitdaging een solidaire actie en sluit je aan bij het Caritasteam voor Run for Europe, de virtuele versie. Elk van je stappen zal concreet de straatkinderen in Kinshasa helpen, die slachtoffer werden van de gevolgen van Covid-19.

 

Om 5, 10 of 20 km te lopen, kan je je tot 18 oktober inschrijven* door op de link rechts te klikken. We nodigen je ook uit om een project aan te maken en je te laten sponsoren door je familie. Elke ingezamelde euro** wordt geschonken aan projecten van Caritas en wordt gebruikt om straatkinderen in opvangcentra in Kinshasa, voedsel aan te bieden. Als gevolg van de coronacrisis, hebben deze centra hun inkomsten zien dalen, terwijl de voedselprijzen stegen. 

Als je andere vragen hebt, aarzel dan niet Davy De Witte te contacteren via telefoon (02 431 00 72) of per e-mail (d.dewitte@caritasint.be).

 

*De kosten voor deelname (8€) geven je geen recht op een fiscaal attest.

**Elk giftbedrag vanaf € 40 op jaarbasis geeft recht op een fiscaal attest in het jaar daarop. Daarmee kan de schenker tot 60% van zijn gift recupereren als belastingsvermindering.

Deel dit evenement

Geen enkel project momenteel