Door verder te browsen op https://action.caritasinternational.be, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om statistieken te verzamelen. Daarbij stellen de cookies u in staat om de inhoud van deze pagina te delen op sociale netwerken.

Sluiten

Is het jouw verjaardag? Daar klinken we op!

 

 

Weten de mensen die jou lief hebben, nooit wat jou te geven? Weet je nooit wat je zelf zou willen vragen? Dan is deze oplossing misschien iets voor jou: maak jouw eigen pagina aan en vraag aan jouw familie, vrienden, kennissen om een gift te doen voor de werking van Caritas International. Je hebt dan misschien een paar cadeautjes minder om uit te pakken, maar jouw mooiste cadeau op jouw verjaardag is dan het geluk dat je schenkt aan de meest kwetsbaren.

 

Als je andere vragen hebt, aarzel dan niet Davy De Witte te contacteren via telefoon (02 431 00 72) of per e-mail (d.dewitte@caritasint.be).

 

*Elk giftbedrag vanaf € 40 op jaarbasis geeft recht op een fiscaal attest in het jaar daarop. Daarmee kan de schenker tot 60% van zijn gift recupereren als belastingsvermindering.

Deel dit evenement