20 KM DOOR BRUSSEL

Wij verwachten je in het najaar

Wil je Congolese families op de vlucht helpen en zelf een sportieve uitdaging aangaan? Dat is mogelijk. Loop de 20 km door Brussel samen met het Caritas-team en zamel geld in om basisgoederen te geven aan families uit Zuid-Kivu die op de vlucht zijn moeten gaarn voor gewapende bendes die in de regio actie zijn. Als je 114 euro inzamelt, help je 1 gezin om opnieuw een waardig leven te kunnen leiden.

Het deelnamegeld bedraagt € 35 per persoon (€ 25 voor de inschrijving en € 10 voor een T-shirt en de begeleiding)*. Wij zorgen voor het volgende:

• je officiële inschrijving voor de 20 km

• je rugnummer en een looptruitje in de Caritaskleuren

• toegang tot een vestiaire in het Koninklijk Museum van het Leger en de Krijgsgeschiedenis om je gerief achter te laten voor de wedstrijd (moet nog bevestigd worden).

Wij vragen iedereen een fondsenwervingspagina te creëren en zich in te schrijven voor de 20 km. Vraag aan je vrienden en familie om je te sponsoren en verzamel minsten 50 €. Elke ingezamelde euro** zal gebruikt worden voor de aankoop van basisbenodigdheden in Congo. Ons streefdoel? 4.560 € inzamelen om 40 families op de vlucht te kunnen helpen.

Als je andere vragen hebt, aarzel dan niet Davy De Witte te contacteren via telefoon (02 431 00 72) of per e-mail (d.dewitte@caritasint.be).

*De kosten voor deelname aan de 20 km door Brussel geven je geen recht op een fiscaal attest.
**Elk giftbedrag vanaf € 40 op jaarbasis geeft recht op een fiscaal attest in het jaar daarop. Daarmee kan de schenker tot 60% van zijn gift recupereren als belastingsvermindering.

Doel € 4.560